Nieuw programma Leerhuis bekend

Aangemaakt op: vr 25 augustus • Laatste update op: vr 25 augustus • Bekeken: 126 keer.

Iedereen heeft het nodig zich af en toe op te laden en te laten inspireren. Wat helpt daarbij beter dan verhalen van bevlogen mensen, uitwisseling van ervaringen, gesprek over actuele kwesties, verdieping in geloof. Het Leerhuis biedt het u allemaal aan. Voor dit najaar is het gelukt een divers programma samen te stellen. Het kan niet anders of er zit voor u een passend onderwerp bij. Parochianen, pastores, een dominee, een musicus, een leerkracht en vrijwilligers vertellen over wat hen bezighoudt en bezielt en gaan daarover met u in gesprek.

Vooral dat laatste is de meerwaarde van het Leerhuis. Als u kunt en wilt, verplicht is het niet, kunt u uw eigen vragen en ervaringen inbrengen en deze met de inleider en deelnemers delen. 

De Leerhuisavonden worden altijd gehouden op woensdag van 20.00 uur tot 22.00 uur. U bent van harte welkom in de parochiezaal naast de H. Joannes de Doperkerk aan de A.P. van Neslaan 50 in Boskoop. De gastheer/-vrouw ontvangt u met een lekkere kop koffie of thee.  

Inschrijven is niet verplicht maar wel heel prettig voor de organisatie, u kunt dit doen door uw naam en de avond van uw interesse te mailen naar leerhuis@sintjandd.nl.

Via deze link: https://www.sintjandd.nl/h/leerhuis kunt u het hele programma bekijken.

 

We begroeten u graag,

 

Namens het Leerhuis-team,

Pastor Schuurmans, diaken

  parochiezaal H. Joannes de Doperkerk, Boskoop

Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht.