Mariamaand oktober

Aangemaakt op: di 29 augustus • Laatste update op: di 29 augustus • Bekeken: 324 keer.

In de maand oktober staat Maria centraal in diverse vieringen in de parochie. Hieronder kunt u lezen waar er een viering of extra's is in de maand oktober rondom Maria.

Door de vele kaarsjes die er bij de beeltenis van Maria tijdens de weekend-vieringen bij ons in de kerk worden aangestoken, merk je hoe een grote plaats Maria inneemt bij veel mensen. Onze zorgen, onze vragen, onze dankbaarheid, leggen wij neer bij Maria door het aansteken van dit kaarsje.

Op zondag 22 oktober om 16:30 uur is er een gezamenlijk parochiele Marialof in de Victorkerk te Waddinxveen. pastoor van Klaveren zal voorgaan en het gelegenheidskoor zal zingen.

 

In Boskoop:

In de oktobermaand gedenken wij Maria extra door het bidden van de rozenkrans met elkaar in de maandagavond viering om 19.00 in de absis.

U wordt van harte uitgenodigd om deze vieringen mee te bidden en te vieren. Ook Uw persoonlijke intentie wordt tijdens het bidden van de rozenkrans genoemd.

U allen bent van harte welkom in deze vieringen.

 

In Gouda,

In de OLV Hemelvaartkerk in Gouda wordt de rozenkrans gebeden in oktober elke woensdagavond om 19.00 uur en elke donderdagmorgen 8.40 uur voor de viering van 9.00 uur.

 

In Moordrecht:

Op zondag 8 oktober 9.00 uur is er een woord en communieviering / Mariaviering

 

In Reeuwijk:

De Maria vieringen zijn op: Donderdag 19 oktober om 9.30 uur in Zorgcentrum de Reehorst, Reeuwijk-Burg

Woensdag 25 oktober 9.00 uur in de dagkapel Reeuwijk-Dorp

 

In Waddinxveen:

In de oktobermaand wordt er elke dinsdagavond voor de viering om 18:45 uur de rozenkrans gebeden.

En op Victorzondag 29 oktober 11:00 uur zal Maria centraal staan. Het is 100 jaar geleden dat de Mariakapel zoals deze nu is ingericht in gebruik is genomen en ingezegend. Het themakoor His Revolution zal zingen tijdens deze viering.

  1 okt - 31 okt

Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht.