Concert Concordia

Aangemaakt op: ma 18 september • Laatste update op: ma 18 september • Bekeken: 80 keer.

Muziekvereniging Concordia Waddinxveen speelt dit jaar op vrijdag 27 oktober haar jaarlijkse Victorconcert. Dit jaar vergezelt het klarinetensemble, ons bij dit concert. In de Victorkerk aan de Zuidkade kunt u op vrijdag 27 oktober een prachtig concert beluisteren.

We brengen zowel bekende als onbekende muziek ten gehore. Muziekvereniging Concordia en het klarinetensemble laten u genieten van rustige muziek, van mn. diverse hout- en koperinstrumenten die met de akoestiek in de kerk een mooie warme klank zullen geven. Zo is onder andere het beroemde stuk “Con te partiro” te beluisteren.

In 2018 vieren wij ons 120 jarig jubileum en zullen dan ook diverse concerten geven. Via onze website en de kranten zal hierover te zijner tijd informatie verstrekt worden.

Wilt u een instrument leren bespelen, kunt u een introductiecursus bij ons volgen

 

U bent welkom in de Victorkerk  vanaf 19:30uur. Het concert zal starten om 20:00uur en duurt tot 21:00uur. Muziekvereniging Concordia en het klarinetensemble zien u graag op  vrijdag 27 oktober.t. Voor meer informatie over het concert of introductiecursus: www.concordia-waddinxveen.nl, secretariaat@concordia-waddinxveen.nl.

  27 okt 20:00 - 21:00   Sint Victorkerk, Zuidkade 176 Waddinxveen

Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht.