Coockies
Deze website gebruikt coockies om de site goed te laten functioneren. Alle coockies worden automatisch verwijderd na dat u de site weer heeft verlaten. Alleen de filters van het vieringenrooster en uw keuze van deze melding blijft op uw computer achter. Als u inlogt als beheerder stemt u in met coockies die het beheren mogelijk maken.

Gegevens
Als u gegevens achter laat op deze website gaan we daar zo goed mogelijk mee om. Bekijk ons privacybelijd voor meer informatie.

Accepteren en doorgaan Weigeren en afsluiten

Geloofsgemeenschap De Goede Herder


Adres:
Dorpsweg 22, 2811 KH Reeuwijk • tel: 0182-392310 • http://www.sintjandd.nl/reeuwijk

Welkom

Welkom op de website van geloofsgemeenschap De Goede Herder te Reeuwijk.

Samen met de R.K. geloofsgemeenschappen van Bodegraven, Boskoop, Gouda, Moordrecht, Waddinxveen vormen wij sinds 1 januari 2011 de R.K. Parochie St. Jan de Doper te Gouda. Het bestuur van De Goede Herder Reeuwijk heet nu Locatieraad De Goede Herder en wij vallen onder het Parochiebestuur van St. Jan de Doper te Gouda. De pastorale zorg blijft bij het Pastorale team, dat de zes geloofsgemeenschappen bedient. Maar samen met ruim 2200 parochianen in Reeuwijk en plm. 220 vrijwilligers blijven wij de R.K. Kerk in Reeuwijk en van daaruit proberen wij de blijmoedige goede geest uit te dragen, zodat  een ieder die naar ons op zoek is niet te vergeefs aanklopt.