Jong Sint Jan de Doper

JongSintJanDD

Jongerengroep sinds 2016

Wat is JongSintJanDD?

JongSintJanDD is de naam van de jongerengroep binnen de parochie. Het bestaat uit een collectief van de verschillende jongerengroepen van alle kerken die onder de parochie vallen, en dient daarnaast ook als redactie voor alle activiteiten voor jongeren.

De groep is in 2016 opgericht door verschillende jongeren als doorstart van de jongerengroep Provider. een jongerengroep uit Waddinxveen. JongSintOanDD was hiermee de eerste parochiebrede jongerengroep van Sint Jan DD.

Voor wie?

De groep is open voor iedereen uit de parochie tussen de 14 en 30 jaar. Ook voor jongeren van buiten de parochie is er plek! Dus ben jij of ken jij iemand die niet uit onze parochie komt maar wel geïnteresseerd is om met een van onze activiteiten mee te doen? Wees dan vooral welkom!

Wil jij ook lid worden van JongSintJanDD, of wil je een keer meedoen met een van onze activiteiten? Klik dan op de knop hieronder en vul je gegevens in, of stuur ons een mailtje via jong@sintjandd.nl.

Doe mee en meld je nu aan.

Stay up to date

Momenteel organiseert de groep elke paar maanden een filmmiddag / avond, met gezellig samen chillen, film kijken en elkaar ontmoeten. Maar ook andere activiteiten zoals bedevaarten/reisjes, jongeren-catecheses en bbq’s vallen onder de toekomstige activiteiten.

Check onze nieuws-blog voor de komende activiteiten.

Volg ons!

Volg ons op onze social media om als eerste te horen van nieuwe activiteiten, updates en meer! De jongerengroep is actief op Instagram en Facebook (@JongSintJanDD).

Ook hebben we een WhatsApp-groep van JongSintJanDD. Wil jij hier ook in? Stuur ons dan even een mailtje via jong@sintjandd.nl met je gegevens.

Klik hier voor alle links

Wereld Jongeren Dagen

De Wereldjongerendagen (WJD) zijn internationale bijeenkomsten die om de drie jaar door de Katholieke Kerk worden georganiseerd in een grote stad, afwisselend in Europa of in elders in de wereld. Er komen miljoenen jongeren van over de hele wereld naartoe om samen het geloof te beleven. Ook de Paus is hierbij aanwezig.

Lees meer over de WJD!
Sint Jan de Doper parochie