Week van Gebed 2021 #blijfinmijnliefde

Week van Gebed 2021: #blijfinmijnliefde

De week van gebed van 17 tot en met 24 januari 2021 gaat – in aangepaste vorm – door en in Bodegraven doen we mee met digitale gebedsvieringen.

De Week van Gebed heeft als thema “#blijf in mijn liefde# . De zusters van de oecumenische kloostergemeenschap die deze week hebben voorbereid, roepen Jezus Christus in herinnering die tegen zijn leerlingen zei: Blijf in mijn liefde en je zult veel vrucht dragen. Wie blijft in Gods liefde, zal ook de naaste liefhebben. Door Gods Woord, zullen wij vrucht dragen: als persoon, als gemeente of parochie, als gehele kerk, willen wij één zijn met Christus en zijn gebod bewaren om elkaar lief te hebben, zoals Hij ons heeft liefgehad. Door samen te bidden ervaren we eenheid en tegelijk tonen we verantwoordelijkheid voor anderen door de problemen van de samenleving in de voorbeden een plek te geven.

Op maandag tot en met zaterdag worden dagelijks van 19.15 uur tot 19.50 uur digitale gebedsvieringen gehouden. Daarvoor zijn we te gast steeds in een andere kerk, bij een andere kerkelijke gemeente of geloofsgemeenschap. De vieringen worden digitaal verzorgd in de sfeer van de betreffende kerk of geloofsgemeenschap. U wordt verbonden (rond de aanvangstijd) via de website van de betreffende gemeente of geloofsgemeenschap. Het adres staat hieronder vermeld.

We zijn te gast bij:

Ma 18 jan.RK Geloofsgemeenschap St Willibrordus.
De viering is te vinden op www.kerkdienstgemist.nl . Tik in het zoekveld “Bodegraven” en vervolgens op “St Willibrordus naar kerk”. Daarna kunt u kiezen voor de liveviering.
Di 19 jan.Protestantse wijkgemeente Emmaüs.
De viering is te vinden op www.PGE Bodegraven – You Tube.
Wo 20 jan.Brugkerk Nieuwerbrug
De viering is te vinden op www. You Tube Brugkerk Nieuwerbrug.
Do 21 jan.Hervormd Bodegraven
De viering is te vinden op www.hervormdbodegraven.nl
Vr 22 jan.Gereformeerde Kerk Vrijgemaak
De viering is te vinden op www.kerkdienstgemist.nl . Tik in het zoekveld “Bodegraven” en vervolgens op “GKV Ichtuskerk Bodegraven naar kerk”
Za 23 jan.Gereformeerde Gemeente Bodegraven.
De viering is te vinden op www.ggbodegraven.nl ga naar Beeldverbinding - Bethelkerk
Iedereen is van harte uitgenodigd om deze live-uitzendingen mee te maken!
Voor meer informatie kunt u kijken op www.weekvangebed.nl of www.raadvankerken.nl of contact opnemen met Jan Kromwijk, e-mail jan.m.kromwijk@gmail.com of tel. 06-10337988.

<<== Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht.