26 juni Sint Jan de Doperdag


26 juni Sint Jan de Doperdag

We mogen, kunnen en willen weer: Sint Jan de Doperdag 2022

Pomp de banden op van je E- Bike, trek je wandelschoenen aan, neem de trein, de ezel of jouw voiture en kom met elkaar naar de Sint Jan de Doperdag!

Zondag 26 juni mogen, kunnen en willen we weer: onze Sint Jan de Doperdag! We vieren om 11.00 de Eucharistie. Onthullen de opbrengst van de Vastenactie en overhandigen, onder een daverend applaus, een cheque aan Saskia van Vuuren, de powervrouw van El Arbol. Ook nemen we afscheid van Nellie Plaizier. Na jaren van trouwe dienst op het parochiesecretariaat heeft ze haar horizon verlegd naar de Vlietstreek.

Alle communicanten en de vormelingen ontvangen een persoonlijke uitnodiging. Via flyers worden de oud deelnemers aan de Wereld Jongerendagen uitgedaagd om hun WJD sweater, hoodie, of t-shirt uit de mottenballen te halen, aan te trekken om op de Sint Jan de Doperdag ambassadeur te zijn voor een nieuwe lichting jongeren richting Lissabon 2023!

Na de viering is er een High Tea die door heel de Sint Jan de Doper wordt samengesteld. Als iedereen iets maakt, bakt of creëert dan delen we dat met elkaar. Smaakvolle recepten kunt u vinden op heelhollandbakt.nl/recepten. Het is maar een suggestie 😊

Af en toe hoor je in de wandelgangen: ik ga alleen maar naar mijn eigen kerk…. Weet dan dat die kerk op zondag 26 juni  aan de A.P. van Neslaan in Boskoop staat!

De werkgroep Sint Jan de DoperdagSint Jan de Doper parochie