28 maart, witte donderdag kom zandkunstenares Helene naar Reeuwijk


28 maart, witte donderdag kom zandkunstenares Helene naar Reeuwijk

Op uitnodiging van onze geloofsgemeenschap in samenwerking met Dorpsschool de Bron komt de zandkunstenares Helene Wieringa-Pruijssen op  Witte Donderdag  28 maart om 13.00 uur naar Reeuwijk om in de P&P kerk het Paasverhaal uit te beelden. 

Zandkunst is prachtig, sprookjesachtig en het verwondert mensen. Kinderen en volwassenen zitten op het puntje van hun stoel. Wat wordt er nu weer getekend? Op de achtergrond klinkt mooie muziek en de plaatjes vormen een verhaal. Zandkunst maakt toeschouwers rustig, vrolijk en dromerig.  Het is een kunstvorm die veel zintuigen in beweging  brengt, ogen, oren, gevoel en creativiteit worden aangeraakt.
Het voordeel van de zandkunst is dat er veel werk in korte tijd gemaakt wordt en dat veel mensen tegelijkertijd ervan kunnen genieten. Een breed publiek van kinderen en volwassenen van 4 tot 100 jaar genieten van de zandkunst.

Om het aantal bezoekers beetje te beperken is deze voorstelling voornamelijk bedoeld voor de kinderen van Dorpsschool de Bron, hun ouders en volwassenen uit Reeuwijk.  

Gelukkig kunt u de voorstelling ook volgen via de live stream www.kerkomroep.nl . In het zoekveld typt u Reeuwijk en u klikt HH Petrus en Paulus aan.Sint Jan de Doper parochie