Kaarten actie ‘Schrijf me voor een 5je’ niet aangekomen


Kaarten actie ‘Schrijf me voor een 5je’ niet aangekomen

Zoals u waarschijnlijk heeft meegekregen is een groep van negen jongeren vanuit deze parochie naar de Wereldjongerendagen in Lissabon geweest. We hebben een geweldige 2,5
week gehad: veel gedaan, veel gezien en velen ontmoet. Daar tegenover ook lang in de bus
gezeten, kort geslapen, veel gelopen, pech onderweg en Iberisch gegeten (soms erg lekker,
soms wat minder). Al die ervaringen te delen, zowel ‘once in a lifetime’ als ‘had niet gehoeven’, versterkte het gevoel samen te zijn. Met 250 jongeren op busreis, 1000 Nederlanders een school en 1,5 miljoen jongeren op een veld. Een van de acties die het mogelijk heeft gemaakt dat we deze geweldige reis hebben kunnen maken, was de ‘Schrijf-me-voor-een-5je’-actie.

Zoals beloofd hebben we in Portugal alle kaarten geschreven en verstuurd. Helaas zijn de meeste nog niet aangekomen. Dit vinden wij bijzonder jammer. Wij (samen met PostNL en CTT Portugal) hebben niet kunnen vinden waarom het zolang duurt. Misschien omdat we niet de enige waren… Daarom hierbij een afbeelding van de kaart die we hebben verstuurd. Om onze verhalen te delen en u zo een beetje mee te nemen naar de WJD gaan we alle geloofsgemeenschappen langs. Paus Franciscus heeft ons uitgenodigd om thuis ‘wortels van vreugde’ te worden; mag de vreugde die wij ervaren hebben in Portugal ook u een beetje voeden. Zodra er meer informatie bekend is over de vieringen en koffiemomenten waar wij aanwezig zullen zijn, laten we dat weten. En uiteraard hopen we dat de kaarten alsnog bezorgd zullen worden.

De jongeren van de WJDSint Jan de Doper parochie