Schuif aan bij de Alpha-cursus!


Schuif aan bij de Alpha-cursus!

Wat is belangrijk in mijn leven? Waar kom ik vandaan? Waar ben ik naar op weg? Wie ben ik ten diepste? Wie is Jezus voor mij?

Iedereen denkt wel eens na over bovenstaande levensvragen. Het zijn universele kwesties die ons allen bezighouden, ongeacht onze achtergrond of overtuiging. Maar waar vind je een plek waar je openlijk over deze vragen kunt praten? Dat is waar de Alpha-cursus om de hoek komt kijken. Of je nu wel of niet bekend bent met Jezus, de kerk bezoekt of niet. De Alpha-cursus biedt een unieke gelegenheid om samen op ontdekkingsreis te gaan.

Samen eten, delen en groeien

Elke avond begint met een heerlijke, gezamenlijke maaltijd waarbij gezelligheid en ontmoeting centraal staan. Daarna volgt een inspirerende inleiding, gevolgd door open gesprekken in kleine groepen, onder begeleiding van een gespreksleider. Dus, kom je ook? De Alpha-cursus kan een wereld van verschil maken, zelfs in jouw leven!

Eerst proeven, dan meedoen

De avonden vinden plaats in de Antoniuszaal, naast de H.-Josephkerk in Gouda. We beginnen met een speciale start-/informatieavond op woensdag 17 januari 2024. Dit is de perfecte gelegenheid om kennis te maken en je in te schrijven als je dat nog niet hebt gedaan. Natuurlijk kun je je ook direct aanmelden. De daadwerkelijke reeks van tien avonden begint op 31 januari en zal plaatsvinden op woensdagavond (17 en 31 januari; 7, 21 en 28 februari; 6, 13, 20 en 27 maart; 3 en 10 april; en op zaterdag 16 maart een hele dag). Vanaf 18.15 uur openen we de deuren en om 18.30 uur beginnen we met de maaltijd.

Ontdek meer: meld je aan voor de cursus!

Je kunt je aanmelden, ook voor de start/informatieavond in verband met de maaltijd, via e-mail: alphacursus@sintjandd.nl of onderaan deze pagina. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via hetzelfde e-mailadres. De Alpha-cursus wordt geleid door het toegewijde Alpha-team van Parochie Sint Jan de Doper. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen en samen met jou op ontdekking te gaan naar nieuwe inzichten en diepere betekenis in het leven. Doe mee en ontdek wat de Alpha-cursus voor jou kan betekenen!

Meld je hier aan voor de Alpha-CursusSint Jan de Doper parochie