Bisschop Van den Hende komt naar de Ankerzondag (18 februari)


Bisschop Van den Hende komt naar de Ankerzondag (18 februari)

Op zondag 18 februari is bisschop Van den Hende aanwezig tijdens de Ankerzondag. Vanaf 9.30 uur zal hij de volwassencatechese geven, waarna hij tijdens de eucharistieviering van 11.00 uur de hoofdcelebrant zal zijn. Dit belooft een inspirerende ochtend te worden!

Wat is de Ankerzondag?

De Ankerzondag is een speciale ochtend waar ontmoeting, catechese en het vieren van de eucharistie centraal staan. Verlang je er ook zo naar om in geloof met elkaar samen te zijn en God en elkaar te ontmoeten? Tijdens de catechese kan iedereen met leeftijdgenoten het geloof ontdekken. Voor kinderen zijn er deze ochtend verschillende programma’s, en ook voor alle volwassenen wordt er iedere maand een inspirerend en geloofsverdieping thema behandeld. De eucharistieviering is het hoogtepunt van de ochtend, waar plek is voor jong en oud.

We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan deze ochtend. Dus sluit gerust aan op zondag 18 februari. Laten we samen een onvergetelijke Ankerzondag beleven!

Programma:

Hieronder vind je een kort overzicht van het programma van de Ankerzondagen:

  • 9.15 uur: Ontvangst, de koffie en thee staat klaar!
  • 9.30 uur: Start catechese in verschillende leeftijdscategorieën.
  • 11.00 uur: Eucharistieviering met bisschop Van den Hende als hoofdcelebrant.

Locatie:


Ben je van plan om naar de Ankerzondag te komen? Het adres waar deze ochtend plaatsvindt is: H.-Josephkerk, Aalberseplein 2 te Gouda.

Bijzonderheden:

Gedurende de gehele ochtend is er crèche voor de allerkleinsten.
Aansluitend aan de inleiding van het volwassenprogramma door bisschop Van den Hende is er gelegenheid tot aanbidding van het Allerheiligste.
Aansluitend is er de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten in de Antoniuszaal onder het genot van een kopje koffie/thee en wat lekkers.Sint Jan de Doper parochie