Diverse bedevaarten Banneux


Diverse bedevaarten Banneux

Ieder jaar organiseert het Banneux-Comité-Bisdom-Rotterdam verschillende bedevaarten naar Banneux, een plaatsje in de Belgische Ardennen waar Maria verschenen is aan Mariëtte Beco. Behalve tijd voor gebed, rust en bezinning zijn er ook voldoende momenten voor gezelligheid en ontmoeting met andere mensen.

Over deze bedevaart

Graag willen wij u uitnodigen om kennis te maken met de eenvoud, maar tegelijkertijd de diepe rijkdom van Banneux. Tijdens de vijfdaagse bedevaart gaat er een speciaal team bestaande uit een priester, een arts, verpleegkundigen, helpsters en brancardiers met u mee, zodat u goed verzorgd bent. Er zijn voldoende voorzieningen in de Hospitaliteit in Banneux aanwezig, ook als u van een rolstoel gebruik moet maken.

Binnenkort vinden de volgende bedevaarten plaats:

  • Een één daagse bedevaart op 28 augustus 2023, begeleid door pastor S. Verschuur.
  • Een vijf daagse bedevaart (onder medische begeleiding) van 1 t/m 5 september 2023, begeleid door Pastoor dr. A.J.M. v.d. Helm en Diaken drs. H.A. van Zoelen.
  • Een twee daagse bedevaart op zaterdag 7 en zondag 8 oktober 2023.

Opgeven en meer informatie

Voor opgaven en verdere informatie betreffende de kosten en het programma kunt u onze brochure raadplegen.

U kunt deze aanvragen bij:

Mw. A.W. Opstal – Ammerlaan
Tel.: 015 – 369 31 48
E-mail  : paula_opstal@hotmail.com

Dhr. G.J. de Bruijn
Tel.: 070 – 320 58 72
E-mail : gerard.debruijn@planet.nl

Foto: Door Johfrael – Eigen werk, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=7120751Sint Jan de Doper parochie