Dagtocht 3 mei


Dagtocht 3 mei

Het Leerhuis gaat 3 mei op reis!
Loopt u mee in de voetsporen van Titus Brandsma? Betreedt u heilige grond in Brabant? Steek in ieder geval in de bossen rond Oirschot een kaars aan voor….
Op dinsdag 3 mei gaat het Leerhuis op reis! Een luxe touringcar brengt ons naar de Abdij van Berne Heeswijk waar een Pater Norbertijn ons vertelt hoe de regel van Augustinus in de praktijk werkt. Natuurlijk bent u in de gelegenheid om de prachtige boekhandel van de paters te bezoeken. Terwijl wij lunchen brengt de bus ons naar Nijmegen waar gidsen klaar staan voor een wandeling van 1,5 uur langs plekken die verbonden zijn met het leven van Titus Brandsma, de held die dit najaar heilig wordt verklaard. Bidden doen we met elkaar in ‘zijn’ kerk. Vervolgens brengt de bus ons naar een bijzondere plek. Ooit gehoord van de Heilige Eik? U gaat het zien en beleven! Het afsluitende diner is in Heeswijk Dinther waar het Abdijbier van Berne op ons wacht.
Het wordt een bijzondere dag maar ook een inspannende. De bus vertrekt in de ochtend om 08.30 uur en is om 21.30 uur weer terug bij af. Maar het is de moeite waard.
Alles kost geld, we hebben een mooi geloof maar duur geloof. De kosten per persoon bedragen 75 euro.
Aanmelden: Zo spoedig mogelijk via leerhuis@sintjanddd.nl. Na betaling is uw inschrijving definitief.
Betaling via rek.nr. NL28 RABO 0157 5731 41
t.n.v. RK Parochie Sint Jan de Doper
Onder vermelding van Leerhuis 3 mei + uw naam
Half april ontvangt u alle praktische informatie
Namens de werkgroep Leerhuis
Pastor Rob LijesenSint Jan de Doper parochie