Kom naar de informatieavond over huiskringen


Kom naar de informatieavond over huiskringen

Ben je op zoek naar een vertrouwde plek, waar je samen kunt praten, bidden en groeien in relatie met God? Maak dan kennis met de kracht van huiskringen tijdens de informatieavond over de huiskring op donderdag 23 mei!

Wat is een huiskring?

Huiskringen zijn kleine groepen gelovigen die regelmatig samenkomen in een vertrouwde omgeving. Je kunt hier samen bidden, delen, leren en groeien in geloof en in jouw relatie met God. Het is een plek waar je openhartig kunt zijn, vragen kunt stellen en elkaar kunt bemoedigen.

Nieuwsgierig? Kom naar de informatieavond!

Tijdens de informatieavond willen we je graag kennis laten maken met wat een huiskring is. Door samen te komen in een huiselijke setting creëren we een veilige omgeving waar we onbevangen over ons geloof kunnen praten en elkaar kunnen inspireren om onze relatie met God te verdiepen.

📅 Datum: Donderdag 23 mei
🕖 Tijd: 19.30 uur
🏠 Locatie: Antoniuszaal, Aalberseplein 2 in Gouda

Of je nu nieuw bent in je geloof of al jarenlang wandelt met God, je bent van harte welkom! Laten we samen groeien in ons geloof en in onze relatie met God, omringd door een vertrouwde groep mensen die om elkaar geeft.

Vragen en aanmelden:

Heb je vragen of wil je je alvast aanmelden? Neem gerust contact met ons op via huiskring@sintjandd.nl. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op deze speciale avond! Twijfel je nog? Ook zonder aanmelding ben je gewoon welkom!Sint Jan de Doper parochie