Iedereen doet mee


Iedereen doet mee

De Goudse kerken vieren Gouda750 mee! Daarom organiseren wij in dit feestjaar, samen met anderen, diverse activiteiten, bijeenkomsten en tentoonstellingen rond drie belangrijke maatschappelijke thema’s: Duurzaamheid, Vluchtelingen en Iedereen doet mee! Eind augustus staat het laatste thema centraal.

Kunstexpositie in de Agnietenkapel ‘Iedereen doet mee’
Donderdag 25 t/m zondag 28 augustus, dagelijks van 10.00-17.00u, Agnietenkapel Gouda
Bezoek deze bijzondere kunstexpositie! Inwoners van Gouda met uiteenlopende achtergrond tonen hun unieke schilderkunst. En bewoners van de opvangboot laten met eigen foto’s zien hoe zij Gouda sinds hun komst hebben ervaren.

750 jaar ‘Omzien naar elkaar’ – Bijeenkomst in Concordia
Woensdagavond 31 augustus, 20.00 – 22.00u, Westhaven 27
Altijd is er aandacht geweest voor wie hulp nodig had, maar niet altijd op dezelfde manier. Evalien de Haan neemt je mee in de geschiedenis van 750 jaar zorg in Gouda. Welkom op deze bijzondere avond, aanmelden is niet noodzakelijk.

Iedereen doet mee! – wandeling voor groot én klein!
Zaterdagmiddag 3 september, start tussen 14.00-15.00u bij Juuls (Markt 10)
Ga mee op stap en maak kennis met inspirerende plekken van aandacht en zorg in onze stad. Bij het startpunt ontvang je de route en wat lekkers van Juuls, bij het eindpunt staat er soep met een broodje klaar. Kinderen krijgen een speciale opdracht mee voor onderweg.

Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk.Sint Jan de Doper parochie