Datum informatieavond vormseltraject wordt verplaatst


Datum informatieavond vormseltraject wordt verplaatst

Wegens onverwachte omstandigheden moeten we helaas mededelen dat de informatieavond van het vormseltraject, die gepland stond op dinsdag 27 juni, zal worden verplaatst naar een ander moment. Er zal een vervangende avond worden gepland die onder andere op de website en sociale media zal worden gecommuniceerd. De exacte datum volgt nog.

Heb jij je aangemeld voor deze avond? Dan zul je binnenkort een andere avond via de mail doorgestuurd krijgen. Excuses voor het ongemak!

Kan een afbeelding zijn van vuur en tekst

Zit je momenteel in groep 7 en wil je graag meer te weten komen over God? Wil je samen met leeftijdsgenoten je voorbereiden op het Sacrament van het Heilig Vormsel? Dan is het vormseltraject ‘Light the fire’ iets voor jou!

Op dinsdag 27 juni organiseren we een informatieavond in Gouda, speciaal voor ouders en tieners die volgend jaar naar groep 8 van de basisschool gaan. Deze avond vindt plaats in de Antoniuszaal, Aalberseplein 2 te Gouda van 19.30 tot 20.30 uur.

Samen ontdekken en groeien

Tijdens het vormseltraject ‘Light the fire’ bouwen we aan onze relatie met God door middel van leuke activiteiten en verdieping. We leren wat het inhoudt om samen kerk te zijn en ontdekken de kracht van de Heilige Geest. Het traject is verdeeld over drie themajaren, net zoals de twaalf apostelen drie jaar met Jezus optrokken. Samen zetten we een vervolgstap in ons geloofsleven.

Meer informatie en aanmelden

Wil jij met God en ons meegaan op deze bijzondere weg? Meld je dan aan voor de informatieavond via e-mail: vormsel@sintjandd.nl. Heb je nu al vragen over het vormseltraject, kijk dan hier voor meer informatie over het Vormseltraject, of stuur ons een mail. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!Sint Jan de Doper parochie