‘Je kunt me gerust een geheim vertellen’


‘Je kunt me gerust een geheim vertellen’

Gaat u mee naar de Schouwburg? (NOG ENKELE KAARTEN BESCHIKBAAR)

Op zaterdagavond 16 oktober speelt in de Goudse Schouwburg de hoopvolle theatervoorstelling over dementie: ‘Je kunt me gerust een geheim vertellen’ (morgen ben ik het toch weer vergeten). 

Een moeder raakt haar kompas kwijt en haar streken. Haar kind gaat op zoek naar de gebruiksaanwijzing. In de mist, in de hilariteit, in het verdriet en soms ook in de wanhoop. Ergens in een tijdmachine vinden ze elkaar en komen ze dichter bij elkaar dan ooit. 

‘Je kunt me gerust een geheim vertellen’ is een hoopvolle theatervoorstelling over dementie, geschreven door regisseur Madeleine Matzer en gespeeld door Juul Vrijdag, muzikaal ondersteund door Helge Slikker. Door de toegenomen welvaart leven we langer en blijven we ook langer gezond. Geweldig natuurlijk, maar dat ouder worden brengt ook een aantal uitdagingen met zich mee. Zoals bijvoorbeeld dementie. Wat gebeurt er als de relatie tussen een ouder en een kind langzaam maar zeker ontmanteld wordt. Na de voorstelling is er een nagesprek met als thema: hoe is het om iemand die nog leeft, stukje bij beetje kwijt te raken? Kun je die persoon dan nog terugvinden? En zo ja, waar en hoe? 

U kunt zich opgeven via het Centraal Parochie Secretariaat. Daarna ontvangt u een bevestiging en hoe u kunt betalen. Voor 26 Euro beleeft u een bijzondere avond met in de pauze gereserveerde tafeltjes met een drankje naar keuze, een borrelgarnituur & borrelnootjes (één handje 😊) Als uw bedrag is ontvangen is de reservering pas definitief. 

Zaterdag 16 oktober 

De Goudse Schouwburg, Boelekade 67 2806 AE Gouda 

Aanvang 20.30 uur 

U kunt zich tot uiterlijk 15 september opgeven via: e-mail: parochie@sintjandd.nl of tel.0182-513056 

Let op er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. 

Gaat u mee? 

Pastor Rob Lijesen Sint Jan de Doper parochie