Ga mee naar de Katholieke Jongerendag! (4 november)


Ga mee naar de Katholieke Jongerendag! (4 november)

De Katholieke Jongerendag komt eraan!

Op zaterdag 4 november 2023 staat een bijzondere dag gepland, speciaal voor jongeren uit heel Nederland. Het draait allemaal om het samen ontmoeten van God, met inspirerende workshops, boeiende sprekers en heerlijk eten. Het belooft een dag vol plezier en spiritualiteit te worden!

Vanuit onze parochie willen we graag met een groep jongeren deelnemen aan dit evenement. Als je op die dag nog geen plannen hebt en je wilt meedoen, laat het ons weten via jong@sintjandd.nl! De kosten bedragen slechts €10,00 per persoon, maar als financiën een belemmering vormen, maken we graag een regeling. Dus maak je geen zorgen en meld je vooral aan.

Praktische informatie

  • Datum: zaterdag 4 november 2023
  • Locatie: De Grote Pekken 11, 3901 JB Veenendaal
  • Vervoer: De locatie is op 10 minuten lopen van het centraal station Veenendaal. Vanuit ons Bisdom wordt ook een gratis busreis georganiseerd, met Gouda als tussenstop (aanmelden verplicht). Daarnaast zullen er ook jongeren onderling carpoolen. Neem dan contact op via jong@sintjandd.nl.
  • De locatie opent om 12.00 uur, het programma begint om 13.15 uur en duurt tot 21.30 uur.
  • Deelnemers: jongeren tussen 16-35 jaar. Jongeren van 12-15 jaar zijn welkom met begeleiding.

Voorproefje van het programma

De dag omvat een gevarieerd programma. Samen vieren we de heilige mis en eren we God door aanbidding en muziek. We luisteren naar inspirerende sprekers, Paul Graas en Bernadette Lang. Er zijn diverse workshops en gedurende de hele dag is er gelegenheid voor gebed, stilte en persoonlijke momenten met God. De dag wordt afgesloten met een geweldige artiest! Natuurlijk is er ook tijd om elkaar te ontmoeten en te ontspannen.

Thema: Welkom Thuis

Met het thema “Welkom Thuis” willen we alle jongeren in Nederland aanmoedigen om van hun kerk een thuis te maken. We mogen thuiskomen bij God, maar ook bij elkaar! We kunnen samen een lokale gemeenschap binnen de wereldkerk opbouwen, een plek waar jij en andere jongeren zich thuis voelen.

Mis deze bijzondere dag niet en meld je aan voor de Katholieke Jongerendag. Samen maken we er een geweldige dag van waarin we God ontmoeten en thuiskomen bij God en elkaar!

Meer informatie

Ben je op zoek naar meer informatie over deze dag, kijk dan op de website van de Katholieke Jongerendag. Heb je vragen? Neem dan contact op via jong@sintjandd.nl.Sint Jan de Doper parochie