Kerstmarkt 2022 Reeuwijk


Kerstmarkt 2022 Reeuwijk

Na een aantal jaren van afwezigheid wordt er dit jaar weer de kerstmarkt gehouden rondom de H.H. Petrus en Pauluskerk in Reeuwijk-Dorp.

Van maandag 5 december tot en met 10 december is er bij de H.H. Petrus en Pauluskerk de verkoop van kerstbomen. Dagelijks van 11.00 uur tot 16.00 uur.
Op vrijdagavond 9 december starten we de kerstmarkt.
Om 18.00 uur kunt u in de H.H. Petrus en Pauluskerk van een Winterse maaltijd genieten van Slagerij van Meurs, inloop vanaf 17.30 uur. Prijs hiervoor is € 11,50 (u kunt zich opgeven met de bestelstrook die bij De Voorloper zat) .
Om 20.00 uur is er een optreden van het zanggezelschap WE uit Nieuwerkerk aan de IJssel. Het entrée is gratis. Aansluitend is er gelegenheid voor een gezellig samenzijn in de kerk.
Op zaterdag 10 december van 11.00 uur tot 16.00 uur wordt de kerstmarkt gehouden. De alom vertrouwde activiteiten vinden weer plaats, zoals: het rad van avontuur, enveloppen trekken, verkoop van kerstspullen en kerststukjes. Natuurlijk kun je genieten van de glühwein, de chocolademelk, erwtensoep, koffie, thee en niet te vergeten de heerlijke oliebollen.Sint Jan de Doper parochie