Kerstnachtmis online


Kerstnachtmis online

Daar de traditionele nachtmissen alle vervallen, verzorgen wij u voor op Kerstavond, vrijdag 24 december vanaf 20.30 uur via internet, zie https://kerkdienstgemist.nl/stations/2203-H-Josephkerk/events een bijzondere uitzending.

Eerst is er een speciaal voorprogramma, gemaakt door vrijwilligers van alle parochielocaties. We staan stil bij de Advent en het verhaal achter de kerststal. Er is een geloofsgesprek met drie generaties parochianen over wat Kerstmis voor hen betekent en een tour d ’horizon langs de klokken van alle parochielocaties. Aansluitend om 21.00 uur volgt een sfeervolle en inspirerende eucharistieviering met het pastoraal team, een vocaal kwartet met pianobegeleiding en bijdragen van alle locaties in beeld en geluid.

Juist in deze Kersttijd is het extra zwaar dat een groot aantal geplande vieringen vervalt. Kijk voor alle vieringen op de parochiewebsite https://www.sintjandd.nl/vieringen/. Veel van deze vieringen zijn via internet te volgen.

Pastoraal team en parochiebesturen hebben hun uiterste best gedaan om samen met vele vrijwilligers en ondanks alle beperkingen een verantwoord en inspirerend scala aan kerstvieringen voor te bereiden. Stemt u daarom op Kerstavond om 20.30 uur vooral af op https://kerkdienstgemist.nl/stations/2203-H-Josephkerk/events

Wij hopen van harte dat u met ons wilt meevieren en wensen u een mooie voorbereiding op het Kerstfeest toe!Sint Jan de Doper parochie