Kerststalroute Boskoop – 11 t/m 19 december


Kerststalroute Boskoop – 11 t/m 19 december

Doet u ook mee met de Kerststalroute in Boskoop van 11 t/m 19 december 2021?

De RK geloofsgemeenschap H. Joannes de Doper en de Protestantse Gemeente Boskoop organiseren dit jaar samen de kerststalroute.

Op weg naar Kerst, samen willen we een mooie Kerststalroute aanbieden door Boskoop heen en (in deze coronatijd) een mooie Kerstboodschap verspreiden. Doet u mee?

Vindt u het ook leuk om uw kerststal/groep of meerdere kerststalletjes/groepjes te laten zien aan anderen? Of om er een zelf te maken met kinderen? Doe dan mee met de Kerststalroute!!! U kunt uw kerststal voor uw raam, uw erker of in uw tuin of schuurtje zetten. Geheel coronaproof. Het is namelijk niet de bedoeling, dat mensen bij u binnenkomen.

De kerststalletjes/groepen zijn te zien van zaterdag 11 tot en met zondag 19 december, tussen 11 en 18 uur. Voldoende gelegenheid om een paar leuke tochtjes buiten te maken en kerststalletjes te bekijken met een extra puzzeltocht voor kinderen. U kunt uw kerststal ook nog laten staan tot 6 januari zodat er ook in de kerstvakantie nog kerststalletjes te zien zijn.

Vindt u het leuk om mee te doen en wilt u uw kerststal laten zien? Of heeft u een mooie kerststal of beeldjes maar geen raam op de begane grond of een plekje zichtbaar vanaf de openbare weg, dan kunnen wij uw stalletje in overleg elders plaatsen.

Geeft u dan op voor 6 december bij het secretariaat van H. Joannes de Doperkerk aan de A.P. van Neslaan 50 of bij Esther Grootendorst, Berkenweg 49 of via boskoop@sintjandd.nl dan ontvangt u van ons een inschrijfformulier.

Het kerststalrouteboekje is te verkrijgen vanaf 9 december bij het secretariaat van Joannes de Doperkerk, in de kerk, Mariakapel, bij de ingang van de Dorpskerk of bij de Stek en is op de website te zien: https://sintjandd.nl/nieuws.html

Werkgroep KerststalrouteSint Jan de Doper parochie