Kisi-musical Emmaus: Een unieke en inspirerende ervaring voor het hele gezin!


Kisi-musical Emmaus: Een unieke en inspirerende ervaring voor het hele gezin!

Wilt u samen met uw gezin een onvergetelijke en inspirerende ervaring beleven? Dan hebben wij het perfecte uitje voor jullie! De Kisi-kids hebben namelijk een schitterende musical gemaakt over de Emmaus-gangers: ‘Emmaus… op zoek naar jou’.

Verhaallijn
De musical vertelt het aangrijpende verhaal van Kleopas en Maria, die op zoek zijn naar geluk en een betere toekomst. Hun droom lijkt werkelijkheid te worden wanneer ze een geweldig persoon ontmoeten die hen inspireert en belooft hun toekomst te verbeteren. Maar dan verdwijnt deze persoon plotseling uit hun leven en worden ze radeloos achtergelaten.

Op hun terugweg naar het dorpje Emmaüs ontmoeten ze echter een vreemdeling die een stukje met hen meeloopt. Deze ontmoeting zal hun leven voorgoed veranderen.

Kisi-kids
De Kisi-kids hebben hard gewerkt om deze musical tot een succes te maken. Met hun zang, dans en acteertalent zullen zij u versteld doen staan. Deze interactieve ervaring neemt jullie mee op een bijzondere reis en laat je zien wat deze gebeurtenis voor ons kan betekenen.

Datum en locatie
De musical zal plaatsvinden op 7 oktober 2023 in onze eigen H.-Josephkerk in Gouda om 15.00 uur. Dit is een perfect uitje voor het hele gezin of samen met opa en oma, waarbij jong en oud zich zullen vermaken en ontroerd zullen raken.

Tickets en meer informatie
Losse tickets voor deze voorstelling kosten €5,00. Voor een familievoordeelticket betaald u slechts €15,00, voor twee volwassenen en al uw kinderen jonger dan 18 jaar. De tickets worden vanaf 24 september verkocht. U kunt deze persoonlijk kopen via het secretariaat van Gouda, maar ook aan de deur op 7 oktober. Mis deze kans niet! Heeft u vragen, stuur dan een mail naar missie.parochie@sintjandd.nl.Sint Jan de Doper parochie