Light the Fire Vormseltraject. Infoavond donderdag 13 januari 2022.


Light the Fire Vormseltraject. Infoavond donderdag 13 januari 2022.

Online infoavond

Op donderdag 13 januari om 20:00 hebben we een online infoavond waarin we meer vertellen wat het traject inhoudt.
U bent van harte uitgenodigd. U kunt de bijeenkomst bijwonen via Microsoft Teams. Klik donderdagavond 13 januari even voor 20:00 uur op onderstaande button en neem deel aan de avond.

Start februari 2022, meld je nu aan!

In februari gaan we met de eerste groep starten en we hebben nog plaats voor enkele jongeren.

Voor ons, voor de parochie, maar vooral voor u en uw zoon/dochter vinden we het belangrijk een bewuste keuze voor God te kunnen maken.
Maar ‘Wie is God?’, ‘Houdt God wel van mij?’, ‘Met wie kan ik mijn geloof delen?’, ‘Hoe kan ik het beste bidden?’ en vele vragen meer horen wij om ons heen gesteld worden. We hebben natuurlijk niet op alle vragen antwoord. Wel kunnen we samen de zoektocht aan gaan. Wij willen leerling van Jezus zijn en iedereen helpen dit ook voor zichzelf te ontdekken.
We hopen dat jullie kinderen een vormingsproces in het geloof mogen aangaan en dat ze daardoor  uiteindelijk zelf een keuze mogen maken voor het Heilig Vormsel.

Als – vormeling – meedoet, starten we met een groep met leeftijdsgenoten om samen gedurende drie jaar toe te werken naar het ontvangen van het vormsel. De bijeenkomsten zijn actief, gezellig en verdiepend. We komen in het eerste jaar zeven keer met de jongeren bij elkaar. De gesprekken tijdens de bijeenkomsten helpen jongeren bij hun geloofsontwikkeling.
Gedurende het project is de betrokkenheid van u als ouder ook belangrijk. Een mooie ondersteuning bij het maken van een bewuste keuze van de jongeren voor het sacrament van het Heilig Vormsel.

Wilt u – vormeling – aanmelden? Scan dan onderstaande qr code en vul het aanmeldformulier in. Wij hebben er onwijs veel zin in en staan te popelen om te beginnen.  
Sint Jan de Doper parochie