Meimaand Mariamaand


Meimaand Mariamaand

Door de vele kaarsjes die er in de Mariakapel of bij het Mariabeeld worden aangestoken, merk je hoe een grote plaats Maria inneemt bij veel mensen. Onze zorgen, onze vragen, onze dankbaarheid, leggen wij neer bij Maria door het aansteken van een kaarsje. In de meimaand gedenken we Maria extra door het bidden van de rozenkrans met elkaar of met een speciale viering waar Maria centraal zal staan.

Boskoop: In de viering op maandagavond 19.00 uur zal de rozenkrans gebeden worden (Op 2e Pinksterdag 24 mei komt dit te vervallen)

Gouda: Op de donderdagochtend om 8.40 uur zal de rozenkrans gebeden worden in de RK kapel op de begraafplaats Graaf Floris. Aansluitend zal er om 9.00 uur een viering zijn. (op Hemelvaartsdag 13 mei komt dit te vervallen)

Reeuwijk: Op Zondag 9 mei om 9.00 uur en woensdag 12 mei om 9.00 uur zal er een Maria viering zijn.

Waddinxveen: Op de dinsdagavond om 18.30 uur zal de rozenkrans gebeden worden. Aansluitend zal er om 19.00 uur een viering zijn.


Op zondag 16 mei om 16:30 uur is er een Marialof in de Victorkerk te Waddinxxveen. Voorganger bij het Marialof is pastoor van Klaveren en er zal een (klein) gelegenheidskoor zijn.

Weet u van harte welkom, maar vergeet u niet bij het secretariaat van de geloofsgemeenschap u aan te melden voor de viering.Sint Jan de Doper parochie