Meld je aan voor een huiskring


Meld je aan voor een huiskring

Ben je op zoek naar een vertrouwde plek, waar je samen kunt praten, bidden en groeien in relatie met God? Meld je dan aan voor een huiskring!

Wat is een huiskring?

Huiskringen zijn kleine groepen gelovigen die regelmatig samenkomen in een vertrouwde omgeving. Je kunt hier samen bidden, delen, leren en groeien in geloof en in jouw relatie met God. Het is een plek waar je openhartig kunt zijn, vragen kunt stellen en elkaar kunt bemoedigen.

Door samen te komen in een huiselijke setting, creëren we een veilige omgeving waar we onbevangen over ons geloof kunnen praten en elkaar kunnen inspireren om onze relatie met God te verdiepen. Of je nu nieuw bent in je geloof of al jarenlang wandelt met God, je bent van harte welkom om bij een huiskring aan te sluiten! Laten we samen groeien in ons geloof en in onze relatie met God, omringd door een vertrouwde groep mensen die om elkaar geeft.

Vragen en aanmelden:

Ben je nieuwsgierig naar wat een huiskring jou te bieden heeft, of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op via huiskring@sintjandd.nl. Aanmelden kan via onderstaand contactformulier. De gegevens worden met zorg bewaard en alleen gebruikt ten dienste van de huiskring en haar events.Sint Jan de Doper parochie