Mini-conferentie de Missionaire Parochie 25 maart


Mini-conferentie de Missionaire Parochie 25 maart

Hoe mooi is het als in de kerk jong en oud samenkomen, elkaar waarderen, ondersteunen en samen groeien in geloof? Een plek waar we elkaar en God mogen ontmoeten!

We zijn als parochie al enige tijd onderweg met verschillende vernieuwde initiatieven zoals de Alpha-cursus en de Ankerzondagen. Maar ook parochianen op een nieuwe manier ‘Welkom’ heten, zodat iedereen zich gezien weet en zich onderdeel voelt of gaat voelen van een levende geloofsgemeenschap. De geloofsgemeenschap in Gouda is al aan de slag met de principes van een ‘missionaire parochie’, en ook bij andere geloofsgemeenschappen binnen onze parochie begint dit steeds meer te leven. 

Om geïnspireerd te raken en een breder beeld te krijgen van het gedachtegoed is er nu de kans om deel te nemen aan de mini-conferentie Missionaire Parochie op zaterdag 25 maart in Veenendaal, met als thema “Hier ben ik”. Deze dag helpt om een goed beeld te krijgen en veranderingen en aanpak in de parochie te kunnen plaatsen en een kans te willen geven. Zo bouwen we aan een kerk waarin ieder de door God gegeven talenten mag inzetten om God en zijn naaste te dienen. Hopelijk zeg jij na het beleven van deze dag ook; “hier ben ik”.

Gaat u ook met ons mee? We hopen van harte met vele parochianen uit alle geloofsgemeenschappen deze hoopvolle conferentie te beleven. Eén dag investeren in de toekomst van onze parochie. Meer informatie vindt u op de website: www.missionaireparochie.nl.

Vragen?
Stuur een e-mail naar Linda de Graaf: missie.parochie@sintjandd.nl.

Opgeven?
Ga naar de website: www.ticketkantoor.nl/shop/mpdag. Vul je persoonlijke gegevens in en vul bij Parochie/ groep in: Sint Jan de Doper Gouda e.o. Stuur daarnaast een mailtje naar Linda de Graaf via missie.parochie@sintjandd.nl, dan weten we hoe onze parochie vertegenwoordigd is op deze dag.

  • Kosten bedragen €25,00 inclusief lunch (bij opgave voor 1 februari). Let op: de kosten mogen geen belemmering zijn voor deelname!
  • Gezamenlijk vervoer is afhankelijk van aantal deelnemers uit de parochie.Sint Jan de Doper parochie