Ontmoetingsmiddag 2023


Ontmoetingsmiddag 2023

De werkgroep Aandacht voor Elkaar organiseert dit jaar op donderdagmiddag 28 september de ontmoetingsmiddag. Wij starten om 14 uur met de Eucharistieviering in de kerk, waarbij er gelegenheid is om de Ziekenzalving te ontvangen. Na de viering gaan wij naar de Doortocht voor een gezellig samenzijn met een kopje koffie en een drankje.


De Ziekenzalving is niet alleen bedoeld voor ouderen in hun laatste levensdagen, maar voor alle ouderen om kracht en zegen te ontvangen om alle ongemakken van de ouderdom te kunnen dragen. Alle parochianen van 75 jaar en ouder ontvangen hiervoor een uitnodiging, maar uiteraard is iedereen welkom, ook diegenen die de Ziekenzalving (nog) niet willen ontvangen. Voor in de kerk zullen er gereserveerde stoelen staan voor de mensen, die de Ziekenzalving gaan ontvangen.
U dient zich op te geven voor deze middag, dit is voor de organisatie in de kerk en in de Doortocht. Dat geldt zowel voor als u de Ziekenzalving wilt ontvangen, maar ook als u het sacrament niet ontvangt. U bent allen van harte welkom.


Aanmelden voor 24 september bij Ria van der Horst of Ike Hoogeveen, via het secretariaat 0172-612255, bodegraven@sintjandd.nlSint Jan de Doper parochie