25 mei: Open Kerk bij de Agnietenkapel in Gouda


25 mei: Open Kerk bij de Agnietenkapel in Gouda

Op zaterdag 25 mei nodigen wij jou van harte uit om langs te komen bij de Agnietenkapel in het centrum van Gouda! Tussen 11.00 uur en 15.00 uur openen wij onze deuren voor iedereen die graag even tot rust wil komen bij de Heer, een kaarsje wil aansteken bij Maria of gewoon gezellig langs wil komen.

De Open Kerk is een prachtige, laagdrempelige gelegenheid om vrijblijvend een kijkje te nemen in het geloofsleven. Er is muziek, en voor wie wil is er gelegenheid voor een gesprek met medewerkers of leden van het pastoraal team. Samen kunnen we een verschil maken door te getuigen van ons geloof en anderen uit te nodigen om deel te nemen aan dit bijzondere moment. Dus noteer deze activiteit alvast in jouw agenda en nodig gerust vrienden en familie uit om langs te komen.

Evangeliseren kun je leren!

Dit jaar hebben we iets speciaals voor degenen die meer willen weten over evangelisatie! ‘WOW (Walk Over Water) Outreaches’ komt naar onze parochie en neemt ons mee op een inspirerende reis door dit thema. Om 10.30 uur starten we met een boeiende inleiding in de Antoniuszaal (naast de H.-Josephkerk) over wat evangelisatie inhoudt en hoe je dit in praktijk kunt brengen. Klik hier voor meer informatie.

Vrijwilligers gezocht!

We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die een uurtje (of wellicht wat meer 😉) van hun tijd willen geven om deze dag nog specialer te maken. Als jij beschikbaar bent en graag wilt helpen, stuur dan een berichtje naar het coördinatieteam van Gouda. We zijn bijvoorbeeld op zoek naar mensen die kaarsjes willen uitdelen op straat, mensen voor hand- en spandiensten, maar ook naar mensen die willen bidden bij het Allerheiligste. Samen kunnen we er een onvergetelijke dag van maken!Sint Jan de Doper parochie