Opening bedevaartseizoen Brielle (25 mei)


Opening bedevaartseizoen Brielle (25 mei)

Op zaterdag 25 mei start het nieuwe bedevaartseizoen bij de HH. Martelaren van Gorcum in Brielle. De bedevaartskerk opent voor het eerst weer haar deuren, na de sluiting in de winterperiode. De openingsviering begint om 11.00 uur. Bisschop Van den Hende is hoofdcelebrant in deze eucharistieviering.

Volg de lezing over de martelaren van Gorcum

Na de eucharistieviering en lunchpauze is het mogelijk om een lezing te volgen door de Heer B. Hartmann, auteur van het boek “De martelaren van Gorcum”. In deze lezing zal hij de negentien Martelaren van Gorcum voorstellen, de weg van het lijden schilderen die ze hebben moeten gaan, en hoe ze in alle angst en terreur hebben getuigd van hun geloof en Godsvertrouwen.

Sluit je aan? Meld je aan!

Wil je aansluiten bij de opening van het bedevaartseizoen in Brielle, geef jouw aanwezigheid dan door via info@martelarenvangorcum.nl. Geef ook door of je gebruik wenst te maken van de lunch en of je aanwezig wilt zijn bij de lezing.

Nationale Bedevaart Brielle 2024

Op zaterdag 6 juli 2024 vindt de Nationale Bedevaart Brielle plaats. De eucharistievieringen in het heiligdom en andere activiteiten zijn vermeld op de website van het heiligdom van de Martelaren van Gorcum: www.martelarenvangorcum.nl.Sint Jan de Doper parochie