Oriëntatiedag Priester- en Diakenopleiding Vronesteyn 19 maart


Oriëntatiedag Priester- en Diakenopleiding Vronesteyn 19 maart

Op zondag 19 maart vindt de oriëntatiedag van Priester- en Diakenopleiding Vronesteyn plaats. Tijdens de oriëntatiedag kunnen mannen (18-45 jaar) die nadenken over het priesterschap of diaconaat in gesprek gaan met rector Broeders over hoe je je roeping serieus kunt onderzoeken en over hoe de diocesane roeping van priesters en diakens allereerst in het leven van de parochies gestalte krijgt.

“Het is niet altijd gemakkelijk de eigen roeping te onderscheiden”, zegt paus Franciscus (boodschap Roepingenzondag 2019). Zeker niet in onze geseculariseerde en drukke werkelijkheid. Vronesteyn wil daarom mannen helpen die nadenken over de vraag of God hen roept tot het ambt van priester of diaken ten dienste van de parochies.

Roept God jou tot het ambt van priester of diaken ten dienste van de parochies in het bisdom? Onderzoek je roeping. Doe dat samen met Vronesteyn. Neem contact op met rector Broeders.

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd?

De oriëntatiedag wordt op Vronesteyn gehouden vanaf 14.30 uur (inloop vanaf 14.00 uur). En duurt tot 17.00 uur. Het adres van Vronesteyn is Park Vronesteyn 14 te Voorburg.

Bekijk ook onderstaande video met de uitnodiging van rector Broeders voor de Oriëntatiedag.Sint Jan de Doper parochie