Overzicht kampen en weekenden (mei-oktober 2023)


Overzicht kampen en weekenden (mei-oktober 2023)

Een overzicht van aankomende kinder-, tiener-, jongeren-, gezins- en echtparen kampen/ weekenden vanaf de meivakantie t/m de herfstvakantie 2023.

Zomervakantie 2023

Zomerkampen Bisdom Rotterdam (9/7 – 15/7)
Aan het begin van de zomervakantie, van zondag 9 juli t/m zaterdag 15 juli, worden drie verschillende kampen voor aparte leeftijdsgroepen georganiseerd door Bisdom Rotterdam: kinderkamp (8 t/m 11 jaar), tienerkamp (12 t/m 14 jaar) en jongerenkamp (15 t/m 17 jaar). Kijk voor meer informatie op de website en download daar de informatiefolder.

Kanaweek Chemin Neuf Nederland (23/7 – 29/7)
Van zondag 23 juli t/m zaterdag 29 juli wordt voor het hele gezin de Kanaweek georganiseerd, met speciale aandacht voor je relatie als echtpaar. Ga voor meer informatie naar de website.

WJD Portugal (25/7 – 6-8)
De Wereldjongerendagen (WJD) is een van de grootste internationale evenementen binnen de Katholieke kerk. Om de twee à drie jaar komen honderdduizenden jongeren van over de hele wereld in de leeftijd van 15 t/m 35 jaar bijeen om samen met andere jongeren het katholieke geloof te vieren. Ook paus Franciscus, komt naar de Wereldjongerendagen, hier spreekt hij de jongeren toe en moedigt hij ze aan om een stap in het katholieke geloof te zetten. De wereldjongerendagen vinden plaats van 25 juli t/m 6 aug 2023. We gaan met jongeren uit de parochie naar de WJD. Ga je ook mee? Neem contact op via onze website.

Zomerkamp Emmanuel Nederland (12/8-17/8)
Aan het einde van de zomervakantie organiseert de Gemeenschap Emmanuel voor kinderen van groep 4 t/m 8 van de basisschool wordt van zaterdag 12 augustus tot donderdag 17 augustus een zomerkamp. Kijk voor meer informatie op de website en download daar de informatiefolder.

4U! Festival Katholieke Charismatische Vernieuwing (KCV) (12/8-18/8)
Voor tieners in de leeftijd van 12 tot 18 jaar wordt door de KCV het 4U! Festival met als thema: “Touch of Heaven” georganiseerd. Deze vindt plaats van zaterdag 12 augustus t/m vrijdag 18 augustus. Kijk voor meer informatie op de website.

Bikkeltocht Broeders van Sint Jan(10/8-18/8)
Voor jongens ouder dan 16 jaar wordt een speciale reis georganiseerd door de Broeders van Sint Jan naar de Franse Alpen, waar je de berg Mont Thabor gaat beklimmen. Deze reis vindt plaats aan het einde van de zomervakantie, van donderdag 10 t/m vrijdag 18 augustus. Voor dit kamp is een goede conditie een vereiste. Kijk voor meer informatie op de website.

Vader-Dochter weekend 4e musketier (4M) (29/9-1/10)
Verlang jij ook naar een diepere verbinding met je dochter of met je vader? Wil je een keer echt tijd voor elkaar vrijmaken, in elkaar investeren, echt van hart-tot-hart contact hebben met elkaar, en samen een avontuur beleven? Meld je dan nu aan voor het Vader-Dochter weekend van 4M. Kijk voor meer informatie op de website.

Koppelweekend 29/9-1/10): 4e musketier (4M)
Elke duurzame relatie vraagt investering. Of je nu al jarenlang van elkaar geniet of merkt dat je samen vastloopt. Tijdens de Couples Experience nemen we je mee op een relatieversterkend avontuur – een weekend weg van alle drukte, waarin je samen leuke dingen beleeft en nieuwe herinneringen opbouwt voor de rest van je relatie. Kijk voor meer informatie op de website.

Herfstvakantie

Herfstweekend Emmanuel Nederland
Van 20 t/m 22 oktober wordt door Gemeenschap Emmanuel een herfstweekend georganiseerd voor het hele gezin. Kijk voor meer informatie op de website.Sint Jan de Doper parochie