Pastor Kuipers 40 jaar priester


Pastor Kuipers 40 jaar priester

Op 24 oktober a.s. hoopt pastor Winfried Kuipers in de St. Willibrorduskerk in Bodegraven zijn 40-jarig priesterfeest te vieren. Dit is de kerk waar hij is opgegroeid en waar hij ook zijn eerste Eucharistie als priester gevierd heeft.

Hij wil dat doen in de viering van 09.00 uur. Hopelijk kunnen we dan weer een volle kerk hebben. Alle parochianen – van Zevenhuizen tot en met de Meije – worden bij deze uitgenodigd dit samen met hem te komen vieren.

Pastor Kuipers stelt geen prijs op persoonlijke cadeaus. Mocht u hem toch iets willen geven, dan kan dat door bij te dragen aan een project op de Filippijnen waarmee pastor Kuipers zich verbonden voelt. Het gaat om de priesteropleiding van seminarist John Paul Mariveles Esplana, die hij vorig jaar tijdens zijn sabbatsverlof aldaar heeft leren kennen. Via WhatsApp onderhouden zij nog steeds contact.

U kunt uw bijdrage overmaken op IBAN NL28RABO 0157573141 t.n.v. parochie Sint Jan de Doper, onder vermelding van gift 40 jr W.K.Sint Jan de Doper parochie