Pater M.R. Hoogland 25 jaar priester


Pater M.R. Hoogland 25 jaar priester

Op 20 juni a.s. is het de dag dat pater Hoogland gedenkt dat hij 25 jaar geleden tot priester werd gewijd. Voorwaar een mijlpaal, die wij niet onbenoemd willen laten, gelet op zijn regelmatige aanwezigheid in de weekendvieringen in onze parochies.

Wij willen daarbij stil staan tijdens de viering op 3 juli a.s., als hij om 11 uur voor gaat tijdens de Ankerzondag in Gouda. Daar willen we hem ook een gezamenlijk cadeau aanbieden, waaraan u desgewenst kunt bijdragen. Pater Hoogland heeft aangegeven geen persoonlijke cadeaus te willen ontvangen. Hij bestemt uw giften liever voor zijn congregatiegenoten die actief zijn in Polen en Oekraïne bij de opvang van vluchtelingen als gevolg van het conflict in die regio.

U kunt uw bijdrage overmaken naar NL28 RABO 0157573141 t.n.v. parochie St Jan de Doper, onder vermelding van Cadeau pater Hoogland. Bij voorbaat dank!

Parochianen die dat willen, kunnen hem tevens een felicitatie sturen op het adres Wal 61A, 2871BC Schoonhoven. Stuur hem daar svp geen bloemen, want daar is hij allergisch voor! 

Frank Marcus, vicevoorzitter parochiebestuurSint Jan de Doper parochie