Priesterwijding Ad van Luijn + gezamelijke busrit vanuit Waddinxveen


Priesterwijding Ad van Luijn + gezamelijke busrit vanuit Waddinxveen

In mei 2022 werd hij diaken gewijd en op zaterdag 1 oktober zal bisschop Van den Hende hem tot priester wijden voor het bisdom Rotterdam. Zie hieronder de uitnodiging.

Vanuit Waddinxveen zal er zaterdagochtend 1 oktober een bus rijden vanaf het “evenemententerrein” om gezamenlijk de wijding bij te wonen. Wilt u mee met deze bus meldt u zich dan bij het secretariaat; waddinxveen@sintjandd.nl of Tel.0182-612452, of schrijf u in op de lijst achter in de Victorkerk. Wees er snel bij er is plek voor 50 parochianen. Er zal een bijdrage voor de bus gevraagd worden. We vertrekken rond 9:30 uur en gaan na de viering (ca. 13:30) weer naar huis. Als u met de bus meerijdt is er dus geen gelegenheid om Ad van Luijn persoonlijk te feliciteren, die gelegenheid heeft u wel zondagochtend na de viering op 2 oktober om 11:00 uur in de Victorkerk.   

Er is ook een video over hem waarin hij vertelt Ad van Luijn over zijn weg naar het priesterschap. Hoe begon hij aan de priesteropleiding op Vronesteyn? Wat ging daaraan vooraf? En hoe heeft Vronesteyn hem begeleid in de tijd van studie en vorming? Link: Bisdom RotterdamSint Jan de Doper parochie