PROEF! en kerkproeverij in Waddinxveen (16 en 17 september)


PROEF! en kerkproeverij in Waddinxveen (16 en 17 september)

Markeer zaterdag 16 september in je agenda voor een geweldig evenement op het Gouweplein in Waddinxveen! Kom en doe mee met allerlei activiteiten, geniet van heerlijke snacks en laat je vermaken door live muziek, waaronder een koor uit Oekraïne en het poppentheater van Jeroen van de Berg. Er zullen smakelijke eetkraampjes zijn en Waddinxveense organisaties openen hun tenten in de Marktstraat. Neem vrienden, buren en vooral kinderen mee voor schminken, springen op het springkussen en een speurtocht in Dierendal. Toegang en vele activiteiten zijn gratis! Ontdek meer op www.proefwaddinxveen.nl.

Vrijwilligers Gezocht!

Wil je bijdragen aan het succes van dit evenement? We hebben enthousiaste vrijwilligers nodig! Of je nu poffertjes wilt bakken, koffie wilt schenken of wilt helpen met eierkoeken versieren, jouw hulp maakt het verschil. Ontvang onze waardering en een gezellige ochtend/middag. Meld je aan bij Lia Rijnbeek of het secretariaat van Waddinxveen vóór zaterdag 2 september. Klik hier voor meer informatie.

Kerkproeverij op zondag 17 september

Na PROEF! op zaterdag, zijn de kerken op zondag 17 september open voor een bijzondere ‘proeverij’. Jij, je vrienden en bekenden zijn van harte welkom om 11.00 uur in de St.-Victorkerk. Ontdek meer op www.kerkproeverijwaddinxveen.nl.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen! Neem deel aan de gezelligheid en verspreid het nieuws!Sint Jan de Doper parochie