Vier Sint Maarten met ons mee! (11 en 12 november)


Vier Sint Maarten met ons mee! (11 en 12 november)

Het weekend van 11 en 12 november staat voor de gezinnen in onze parochie in het teken van Sint Maarten, waarbij we onder andere een lampionnenoptocht houden en het inspirerende verhaal van deze heilige vertellen.

11 november: Lampionnenoptocht en eucharistieviering

In Bodegraven organiseren we op zaterdag 11 november om 18.00 uur een lampionnenoptocht vanaf de Doortocht, gevolgd door een eucharistieviering in de H.-Willibrorduskerk waar we het prachtige verhaal van Sint Maarten zullen vertellen.

Let op: neem zelf een lampion mee naar de optocht.

12 november: Eucharistieviering met kinderpreek

In de St.-Victorkerk in Waddinxveen is op zondag 12 november om 11.00 uur een Spiegelzondag. Dit is een eucharistieviering voor jong en oud, maar met speciale aandacht voor kinderen. Er is o.a. een kinderpreek over Sint Maarten, Ook is er crèche voor de allerkleinsten.

Deel jij als Sint Maarten?

Sint Maarten deelde zijn mantel met een arme man die eenzaam en koud buiten op straat lag. Wij willen deze goede daad van delen en zorgen voor anderen voortzetten! Komen jullie naar één van deze activiteiten, neem dan een stuk speelgoed mee. Iets dat ongebruikt in de kast ligt of wat jullie kind graag wil weggeven. Dit speelgoed schenken we aan kinderen van gezinnen die het financieel moeilijk hebben via de speelgoedbank/voedselbank.

Laten we samen delen, geven en de liefde verspreiden zoals Sint Maarten dat deed. Bekijk ook de bijhorende flyer hieronder. We hopen jullie op 11 en/of 12 november te zien!Sint Jan de Doper parochie