Ontdek de inspirerende roeping van Anna en steun haar missie


Ontdek de inspirerende roeping van Anna en steun haar missie

Kent u Anna Spithoven nog? Deze 18-jarige parochiaan uit Bodegraven volgde afgelopen jaar, na het behalen van haar havo-diploma, een onverwachte roeping. Anna’s geloofsreis leidde haar naar het NET-programma in Canada, waar zij op missie is om geloof bij jongeren te versterken.

Anna is nu terug in Nederland, maar heeft opnieuw grootse plannen voor het aankomende jaar. Ze schrijft: “Dit jaar is zo mooi en inspirerend geweest dat ik heb besloten om nog een jaar te doen, maar in plaats van in Canada in Ierland! Ik was hier veel over aan het nadenken toen ik afgelopen winter voelde dat God mij riep, maar ik wilde het nog niet helemaal. Maar God heeft hierin echt mijn verlangen en hart veranderd en toen ik een bijbelvers tegenkwam waarin stond: ‘Moses pakte zijn tas op en verliet zijn land’. Wist ik zeker dat ik ook mijn tas op moest pakken en mijn land weer moest verlaten om het goede nieuws aan de jeugd te vertellen en naast ze te lopen op hun geloofsweg.”

Steun Anna’s missie

Om dit mogelijk te maken, vraagt Anna opnieuw om uw hulp. NET is een non-profitorganisatie die vertrouwt op giften. Deelnemende missionarissen zoeken zelf naar sponsors. Wilt u Anna steunen bij het inzamelen van €7000,-? Uw steun draagt bij aan het verspreiden van de blijde boodschap onder jongeren. Elke gift wordt gewaardeerd en uw bijdrage maakt een verschil, maar ook vraagt zij nadrukkelijk om uw gebed. Meer informatie en donatiemogelijkheden vindt u op: https://www.netministries.ie/missionaries/anna-spithoven.

Kom luisteren naar Anna’s verhaal

Anna zal de aankomende tijd tijdens enkele vieringen wat vertellen over haar roeping. 14 juli is zij om 9.00 uur aanwezig in Bodegraven en op 21 juli om 9.00 uur in Reeuwijk en 11.00 uur in Gouda. Wij wensen haar veel zegen toe bij haar nieuwe missie.Sint Jan de Doper parochie