150 Vastenpakketten voor gezinnen


150 Vastenpakketten voor gezinnen


Tijdens de vastentijd dagen we gezinnen uit om eigen tradities te maken of herontdekken. Familietradities vormen gedenkwaardige herinneringen die altijd dierbaar zullen blijven voor het gezin. Ook worden zij vaak van generatie op generatie doorgegeven.

Om daarbij te helpen heeft de werkgroep Ankerzondag aan het begin van de veertigdagentijd maar liefst 150 vastenpakketten samengesteld en uitgedeeld, met daarin onder andere het Gezinsboek Veertigdagentijd, een vastenslinger met wekelijks leuke uitdagingen én een kleurplaat die past bij het Evangelie van de zondag/het paastriduüm (Witte Donderdag, Goede Vrijdag, Stille Zaterdag), een vastenkalender, het werkblad van de Ankerzondag, én wat materiaal rondom de Vastenactie.

Te laat?

Helaas zijn alle pakketten op, dus het pakket van dit jaar kan niet meer worden aangevraagd. Wel is er binnen de parochie een WhatsApp-groep voor gezinnen, waarin regelmatig activiteiten en acties worden gedeeld die interessant zijn voor kinderen en/of gezinnen. Zo ben je de volgende keer als eerste op de hoogte als er weer een pakket verschijnt! Wil jij je aanmelden om ook op de hoogte te blijven van de activiteiten die onze parochie te bieden heeft? Stuur dan een berichtje naar anker@sintjandd.nl.

(Goed om te weten: gemiddeld sturen we eenmaal per week een herinnering om je op de hoogte te houden van activiteiten die die week, speciaal voor kinderen en/of het gezin, plaatsvinden binnen de Parochie Sint Jan de Doper. Jouw telefoonnummer wordt toegevoegd aan een groepsapp, waarin alleen door de beheerder berichten kunnen worden gestuurd. Je zult dus geen berichten van andere gebruikers in deze app ontvangen.)Sint Jan de Doper parochie