Vormsel info avond 23 augustus 2022


Vormsel info avond 23 augustus 2022

aug 2022 – Na de zomervakantie start een nieuwe groep met het vormingstraject. We nodigen alle jongeren die na de zomervakantie naar groep 8 gaan hiervoor uit.

In dit traject starten we de zoektocht met de jongeren hoe het is om leerling van Jezus te zijn en helpen ze bij hun geloofsontwikkeling. Dit doen we in een combinatie van catechese en leuke activiteiten. 

Het eerste jaar is vernoemd naar Naïn, de jongeling die mag opstaan. We gaan een gezellige groep maken op wie we kunnen bouwen en gaan samen op zoek naar God. We komen dit jaar zeven keer bij elkaar. 
Het tweede jaar, Tabor, ontdekken we de kerk, de parochie waar we onderdeel van mogen uitmaken. Het derde jaar ontdekken we ons geloof via Jona en gaan daarna op weg naar de vormselviering. De jongeren zullen we na deze voorbereidingen vragen of ze toe zijn aan het ontvangen van het Heilig Vormsel.

Op dinsdag 23 augustus is een vrijblijvende infoavond en kennismaking. Deze avond vertellen we wat het traject inhoudt en kunnen de aanstaande vormelingen alvast kennis met elkaar maken..
U bent van harte welkom om 19:30 tot ongeveer 20:30 in de Antoniuszaal bij de Josephkerk in Gouda (Aalberseplein 2).
Meld u aan via deze link.Sint Jan de Doper parochie