Meld je aan: WJD@Home voor jongeren (26 t/m 28 januari)


Meld je aan: WJD@Home voor jongeren (26 t/m 28 januari)

Heb jij afgelopen zomer onze jongeren gevolgd tijdens hun reis naar de Wereldjongerendagen in Lissabon? Ben je nieuwsgierig naar hoe zo een reis voelt? Meld je dan snel aan voor de WJD@Home op het prachtige Ameland. Van 26 t/m 28 januari 2024 wordt daar een ‘mini-Wereldjongerendagen’ georganiseerd, die inmiddels een vaste waarde in het Nederlandse katholieke jongerenwerk is.

Wat kun je verwachten?

Grijp de kans om gelijkgestemden te ontmoeten, nieuwe vriendschappen te sluiten en samen het katholieke geloof te vieren. Ontdek boeiende workshops, neem deel aan eucharistievieringen en laat je inspireren door wijze woorden van bisschoppen tijdens de catechese.

Of je nu de Wereldjongerendagen in Lissabon hebt bijgewoond of voor het eerst komt, WJD@Home belooft een sfeer vol vreugde, gezelligheid en inspiratie. Ervaar de warmte van een avond van barmhartigheid en geniet van de samenhorigheid tijdens dit unieke evenement.

Meer informatie en aanmelden

Dit weekend wordt georganiseerd voor alle jongeren tussen 16 en 30 jaar. Mis dit niet! Aanmelden kan nog tot 17 januari 2024. Ga je mee? Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website van Jong Katholiek.

Let op: het is verplicht om naar WJD@Home een geldig identiteitsbewijs mee te nemen (paspoort of identiteitskaart).Sint Jan de Doper parochie