Zomerleesavonden


Zomerleesavonden

Het is zomer, tijd voor onze zomerleesavonden!

Zomerleesavonden, heerlijk zitten in een van onze pastorietuinen om in stilte de encycliek van paus Franciscus: Fratelli Tutti te lezen, met elkaar te delen wat je raakt, hoe we samen voorzichtige stappen kunnen zetten naar universeel broederschap, respect voor anders gelovigen en hoe we ons in kunnen zetten voor vrede en verzoening. Vier zomerse avonden, vier prachtige pastorietuinen, vier hoofdstukken lezen we met elkaar, de andere vier leest u thuis op balkon of in de eigen tuin!

Dinsdag 29 juni in de pastorietuin van Boskoop, maandag 5 juli in Moordrecht, woensdag 14 juli in Bodegraven, donderdag 22 juli in Reeuwijk. Onze zomerse leesavonden zijn steeds van 19.30 – 21.00 uur. Er is plaats voor maximaal 15 deelnemers. Graag voor 21 juni aanmelden bij het centraal parochiesecretariaat via parochie@sintjandd.nl . ER ZIJN NOG ENKELE PLAATSEN BESCHIKBAAR. Een aantal dagen voor onze eerste leesavond krijgt u te horen dat u het eerste hoofdstuk al gelezen moet hebben….

De encycliek is een uitgave van Halewijn en te koop bij iedere boekhandel, EAN nummer 9789461962034. Graag de encycliek zelf aanschaffen. Let op er is bij verschillende boekhandels een levertijd van 1-2 weken. De gastvrouwen zorgen voor voldoende water en koffie en op de laatste avond zorg ik voor de Argentijnse wijn en Italiaanse kaas!

Pastor Rob LijesenSint Jan de Doper parochie