Nieuws Reeuwijk

sint jan nieuws Reeuwijk
( 3 ) nieuws item(s) gevonden
In memoriam
In memoriam

De heer Antonius Theodorus (Toon) Kemp

Geboren 1 december 1933, overleden op 22 mei 2022
De afscheidsdienst vindt plaats op maandag 30 mei om 14.00 uur in de HH Petrus- en Pauluskerk

Nieuws
Buitenviering in de pastorietuin

Op zaterdag  2 juli staat er een buitenviering gepland in de pastorietuin. Het zal een eucharistieviering zijn en de aanvang is 19.00 uur. Het is 4 dagen na het Petrus en Paulus feest dus vieren we dit op deze avond. Verschillende koren zullen hun medewerking hieraan verlenen.

Ook de kinderen krijgen aandacht door middel van een kinderwoord dienst. Na afloop van de viering is er een gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en een drankje. Het is al weer 3 jaar geleden dat we iets voor onze grote groep vrijwilligers hebben georganiseerd dus wordt het de hoogste tijd omdat even in te halen. Natuurlijk is er veel voorbereiding nodig om dit mogelijk te maken dus als u denkt ik wil best wel even helpen, meld u aan bij ’t secretariaat. 3 Jaar geleden was het bij deze buitenviering ’s avonds 33 graden. Zo warm hoeft het niet te zijn als het maar droog is.

Wij kijken uit naar uw komst.

Nieuws
Carnavalsmis 5 juni

Nieuwsgierig hoe bezinning in een carnavalsviering vorm krijgt? Ervaar hoe ons geloof óók gevierd kan worden, op 5 juni: 13:00 uur.

Even leek carnaval ook dit jaar niet door te gaan. Maar gelukkig!… de carnavalsvereniging van Reeuwijk heeft carnaval verplaatst naar het pinksterweekend. Dit betekent dat ook de carnavalsmis weer gevierd zal worden. En ook u bent welkom bij deze bijzondere viering.

Op 5 juni (eerste Pinksterdag) wordt na de 9:00 uursviering, de kerk in gereedheid gebracht. Vanaf 12:00 uur staan de deuren in Reeuwijk Dorp voor u open. Om 13:00 uur start de viering.

Sint Jan de Doper parochie