Nieuws Waddinxveen

sint jan nieuws Waddinxveen
( 3 ) nieuws item(s) gevonden
Nieuws Waddinxveen
Spiegelzondag in Waddinxveen

Op zondag 26 mei vindt in de Waddinxveense geloofsgemeenschap de volgende Spiegelzondag plaats. Een feestelijke eucharistieviering waarbij we samenkomen rondom Gods woord, en Jezus ontvangen in de Heilige Communie. Maar dat is nog lang niet alles wat deze viering te bieden heeft!

Wat kun je verwachten tijdens de Spiegelzondag?

📖 Samenkomen rondom Gods woord: We delen samen in de rijke traditie van het geloof en versterken onze band met God.

🙏 Jezus ontvangen in de Heilige Communie: Een bijzonder moment van verbondenheid met God, waarin je relatie met Hem verdiept wordt.

🎶 Aansprekende muzikale ondersteuning: De muziek helpt ons om onze gedachten op God te richten en de viering nog specialer te maken.

👶 Aandacht voor kinderen: We begrijpen hoe belangrijk het is om ook de jongsten in onze gemeenschap te betrekken. Daarom hebben we speciale aandacht voor kinderen tijdens de viering en bieden we een crèche aan.

☕ Na afloop ontmoeten we elkaar: Na de viering nodigen we je uit om samen met ons te genieten van koffie, thee, limonade en wat lekkers. Een kans om elkaar beter te leren kennen en te genieten van elkaars gezelschap.

Kom je ook?

We hopen u te zien tijdens onze Spiegelzondagen. Deze beginnen om 11.00 uur in de St.-Victorkerk, Zuidkade 176 in Waddinxveen bij onze Spiegelzondag. Kijk voor een overzicht van alle Spiegelzondagen op de flyer onderaan deze pagina. Iedereen is welkom om samen Gods liefde te vieren. 🙏🕊️

Nieuws Waddinxveen
Spiegelzondag in Waddinxveen

Eens per maand komen we in Waddinxveen samen rondom Gods Woord. Een aansprekende viering voor jong en oud met ruimte voor ontmoeting, met gelegenheid om Jezus te ontvangen in de heilige communie. Er wordt gezorgd voor aansprekende muzikale ondersteuning, die helpt om je te richten tot God. Tijdens de viering is er aandacht voor kinderen, en er is crèche voor de allerkleinsten. Na afloop ontmoeten we elkaar onder het genot van koffie, thee en limonade en wat lekkers. Kijk in de afbeelding hieronder voor een overzicht van alle Spiegelzondagen.

Wil je helpen bij de crèche of verder meedenken over dit concept? Van harte welkom om aan te sluiten. Neem hiervoor contact op met het secretariaat: waddinxveen@sintjandd.nl.

Vacatures
Vrijwilligers Souburgh

Bij zorgcentrum Souburgh, locatie de Rietkraag, zijn wij altijd op zoek naar vrijwilligers die onze bewoners een warm hart toe dragen en willen helpen bij diverse activiteiten. In de vrijwilligersvacaturelijst staan een aantal activiteiten waar bij u ons kunt komen helpen. Lijkt het u leuk of wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met onze vrijwilligerscoördinator:

Kirsten Looren de jong via kirsten.looren@zorgpartners.nl of bel naar onze receptie.

Sint Jan de Doper parochie