Coockies
Deze website gebruikt coockies om de site goed te laten functioneren. Alle coockies worden automatisch verwijderd na dat u de site weer heeft verlaten. Alleen de filters van het vieringenrooster en uw keuze van deze melding blijft op uw computer achter. Als u inlogt als beheerder stemt u in met coockies die het beheren mogelijk maken.

Gegevens
Als u gegevens achter laat op deze website gaan we daar zo goed mogelijk mee om. Bekijk ons privacybelijd voor meer informatie.

Accepteren en doorgaan Weigeren en afsluiten

Deurcollecte MIVA

Aangemaakt op: ma 8 juli '19 • Bekeken: 39 keer.

In het weekend van 24-25 augustus zal er na de viering een deurcollecte gehouden worden voor de MIVA. Zoals Jezus rondtrok door steden en dorpen, zo trekken nog steeds missionarissen en pioniers ANNO 2019 in Zijn voetspoor naar steden en dorpen, zodat de Blijde Boodschap in woord en daad door hen kan worden blijven verkondigd onder de volkeren, waar de faam van een zorgzame God nog niet, of niet volledig is doorgedrongen. Mogen wíj ons met onze giften tot het uiterste inspannen en van hárte geven in de Deurcollecte en op die manier bijdragen aan een flink aantal Paardenkrachten en communicatiemiddelen voor de Missie Verkeersmiddelen Actie. Mede namens al deze helpers bij voorbaat hartelijke dank voor uw gulle gaven!

Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht.