Coockies
Deze website gebruikt coockies om de site goed te laten functioneren. Alle coockies worden automatisch verwijderd na dat u de site weer heeft verlaten. Alleen de filters van het vieringenrooster en uw keuze van deze melding blijft op uw computer achter. Als u inlogt als beheerder stemt u in met coockies die het beheren mogelijk maken.

Gegevens
Als u gegevens achter laat op deze website gaan we daar zo goed mogelijk mee om. Bekijk ons privacybelijd voor meer informatie.

Accepteren en doorgaan Weigeren en afsluiten

18 september Bedevaart Heiloo

Aangemaakt op: do 18 juli '19 • Bekeken: 116 keer.

Onze Lieve Vrouw ter Nood te Heiloo in Noord-Holland is de grootste Mariale bedevaartplaats in Nederland. Vaak mogen wij ondervinden dat de Heer zijn genade en bescherming verleent door zijn gezegende Moeder, die in Heiloo wordt vereerd als O.L.V. ter Nood, de Moeder die alle noden en zorgen van de mensen kent. Zij hoort elke stem, ook de zwakste. Op woensdag 18 september is het mogelijk om vanaf o.a. Den Haag, Rotterdam, LeidschendamVoorburg en Leiden naar dit Heiligdom op bedevaart te gaan samen met de Haagse Bedevaarten.

Op deze bedevaart zal een H.Mis met wijding van de bedevaartkaars plaatsvinden op het Heiligdom. Na de lunch in Heiloo is er een plechtig Lof in de St. Adelbertadbij in Egmond waarna ook de gekochte devotionalia gezegend kunnen worden. Na een diner in Haarlemmerliede is de verwachte thuiskomst rond 21.00 uur. De kosten zijn € 69,- per persoon, incl. vervoer, koffie met gebak, lunch, diner, groepsverzekering en bedevaartkosten (porto, drukwerk, stipendia e.d.). Kinderen tot 14 jaar kunnen gratis deelnemen aan de eendaagse bedevaart mits er een betalende volwassene hen begeleidt. Folders met inschrijfformulieren vindt u vanaf begin augustus op de website. Wij hopen u te zien in Heiloo. Voor meer informatie en aanmelding: kijk op de website : www.bedevaart.nl 

Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht.