Coockies
Deze website gebruikt coockies om de site goed te laten functioneren. Alle coockies worden automatisch verwijderd na dat u de site weer heeft verlaten. Alleen de filters van het vieringenrooster en uw keuze van deze melding blijft op uw computer achter. Als u inlogt als beheerder stemt u in met coockies die het beheren mogelijk maken.

Gegevens
Als u gegevens achter laat op deze website gaan we daar zo goed mogelijk mee om. Bekijk ons privacybelijd voor meer informatie.

Accepteren en doorgaan Weigeren en afsluiten

fruitmandjesactie 8 september in Gouda

Aangemaakt op: di 13 augustus '19 • Bekeken: 43 keer.

Zoals u heeft kunnen lezen in de Voorloper wordt er in de geloofsgemeenschap Gouda op zondag 8 september weer een fruitmandjesactie gehouden. Een klein gebaar van u aan uw medemens uit de parochie die wat extra aandacht kan gebruiken.

Daarvoor willen wij vragen of u op zondag 8 september wat fruit wil meenemen naar de viering om 9.00 uur in de OLV Kerk en/of om 11.00 uur in de Josephkerk. Dat fruit wordt tijdens de kerkviering in mandjes gedaan en kan na de viering worden weggebracht naar de verzamelde adressen in onze parochie. Het is ook mogelijk om het te brengen naar een door u zelf aangegeven adres.

Alvast bedankt voor uw medewerking!

Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht.