Coockies
Deze website gebruikt coockies om de site goed te laten functioneren. Alle coockies worden automatisch verwijderd na dat u de site weer heeft verlaten. Alleen de filters van het vieringenrooster en uw keuze van deze melding blijft op uw computer achter. Als u inlogt als beheerder stemt u in met coockies die het beheren mogelijk maken.

Gegevens
Als u gegevens achter laat op deze website gaan we daar zo goed mogelijk mee om. Bekijk ons privacybelijd voor meer informatie.

Accepteren en doorgaan Weigeren en afsluiten

Boek lezen Gabrielklooster Haastrecht

Aangemaakt op: wo 14 augustus '19 • Bekeken: 175 keer.

In aansluiting op een al langer bestaande traditie willen we ook dit seizoen een boek lezen en wel: God de levende, door Edward Schillebeeckx.

In dit boek blijken de inzichten van Schillebeeckx nog steeds aan te spreken en kunnen we de ontwikkelingen die sindsdien hebben plaats gevonden in dat licht bekijken en onze eigen ervaringen en belevingen daaraan spiegelen. We lezen dit boek door dicht bij de tekst te blijven en de eigen ervaringen en inzichten met elkaar te delen.

Tijdens de eerste bijeenkomst maken we afspraken over de datums van de vijf bijeenkomsten en starten we met het lezen van het eerste deel van het boek.

Deze eerste bijeenkomst is:

donderdag 10 oktober

van 10.00 uur tot 12.00 uur en van 20.00 uur tot 22.00 uur

De plaats is Bij Goeyan in het Gabrielklooster,

Provincialeweg Oost 62

2851 AG Haastrecht.

Aanmelden bij T. Thomassen cp t.thomassen@planet.nl

of provcp@hetnet.nl

Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht.