Coockies
Deze website gebruikt coockies om de site goed te laten functioneren. Alle coockies worden automatisch verwijderd na dat u de site weer heeft verlaten. Alleen de filters van het vieringenrooster en uw keuze van deze melding blijft op uw computer achter. Als u inlogt als beheerder stemt u in met coockies die het beheren mogelijk maken.

Gegevens
Als u gegevens achter laat op deze website gaan we daar zo goed mogelijk mee om. Bekijk ons privacybelijd voor meer informatie.

Accepteren en doorgaan Weigeren en afsluiten

26 oktober Maria Passie in Reeuwijk

Aangemaakt op: ma 26 augustus '19 • Bekeken: 164 keer.

In de maand oktober, de Mariamaand, willen we in onze Petrus en Pauluskerk in Reeuwijk-Dorp ook extra aan Maria denken in de vorm van de Maria Passie. De Maria Passie is een mooie uitvoering over het leven van Maria uitgevoerd door ongeveer 25 enthousiaste vrouwen en mannen en een verteller.

Met hedendaagse (pop)liederen zoals we bij de Passion gewend zijn. Het is niet zo groots opgezet als The Passion maar een verfijndere productie. Door dit op de planken te brengen wil de organisatie het verhaal van Maria blijven vertellen. Maria staat dus centraal en allerlei zaken, waaronder haar jeugd, haar ouders, haar man Jozef en het moeder zijn van Jezus worden vanuit haar perspectief belicht. Daarbij wordt ook een koppeling gemaakt naar de huidige tijd. De Maria Passie wordt georganiseerd door de stichting Aquero. Dit is een organisatie die is ontstaan uit de VNB - Lourdesreizen. Zij zamelen geld in om Lourdes-gangers die deze reis niet zelf kunnen betalen toch de mogelijkheid te bieden om op bedevaart te gaan. Helpt u hieraan mee? Alle parochianen en andere belangstellenden zijn van harte welkom. Noteer u alvast: Wat:  Maria Passie Waar:  H.H. Petrus en Pauluskerk, Dorpsweg 22 te Reeuwijk-Dorp Wanneer: zaterdag 26 oktober 2019 om 20.00 uur

Kosten:  € 10,- pp, opbrengst voor het goede doel Kaartverkoop:  vanaf 3 september bij het parochiesecretariaat tijdens de openingstijden en via de website www.demariapassie.nl dan liggen de kaartjes voor aanvang voor u klaar. Na afloop van de Maria Passie is er onder het genot van koffie, thee, hapje en een drankje gelegenheid na te praten en elkaar te ontmoeten. Kijkt u alvast eens op de website van de Maria Passie. Wij zouden het geweldig vinden u op 26 oktober te zien!

Maria Passie poster

Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht.