Coockies
Deze website gebruikt coockies om de site goed te laten functioneren. Alle coockies worden automatisch verwijderd na dat u de site weer heeft verlaten. Alleen de filters van het vieringenrooster en uw keuze van deze melding blijft op uw computer achter. Als u inlogt als beheerder stemt u in met coockies die het beheren mogelijk maken.

Gegevens
Als u gegevens achter laat op deze website gaan we daar zo goed mogelijk mee om. Bekijk ons privacybelijd voor meer informatie.

Accepteren en doorgaan Weigeren en afsluiten

Deurcollecte 14-15 september

Aangemaakt op: do 29 augustus '19 • Bekeken: 66 keer.

Er zal in het weekend van 14-15 september een deurcollecte zijn voor Nationale Jongerencollecte. De bisschop vindt het belangrijk dat katholieke jongeren elkaar in een groter verband kunnen ontmoeten dan alleen in hun eigen parochie. In ons bisdom worden daarom tienerkampen, bisdombedevaarten, kerstdiners, de wereldjongerendag op Palmzondag, een verdiepend kloosterweekend en tal van andere activiteiten gehouden. Er is geld nodig om al deze activiteiten te kunnen organiseren. Uw financiƫle steun is daarvoor noodzakelijk, maar betekent ook een morele steun in de rug.

Op 8 september is deze collecte al in de Josephkerk gehouden.

Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht.