Coockies
Deze website gebruikt coockies om de site goed te laten functioneren. Alle coockies worden automatisch verwijderd na dat u de site weer heeft verlaten. Alleen de filters van het vieringenrooster en uw keuze van deze melding blijft op uw computer achter. Als u inlogt als beheerder stemt u in met coockies die het beheren mogelijk maken.

Gegevens
Als u gegevens achter laat op deze website gaan we daar zo goed mogelijk mee om. Bekijk ons privacybelijd voor meer informatie.

Accepteren en doorgaan Weigeren en afsluiten

Zondag 6 oktober – Parochiebrede Gezinsochtend

Aangemaakt op: di 3 september '19 • Bekeken: 201 keer.

Zondag 6 oktober is er weer een parochiebrede gezinsochtend in Gouda (Aalberseplein 2), deze keer in nieuwe vorm. We zullen ’s morgens ietwat eerder beginnen, zodat iedereen na de familieviering (of voor wie wil na de koffie/thee/limonade) weer naar huis kan.

Graag willen wij jullie als gezin uitnodigen voor deze ochtend, maar ieder ander is ook van harte welkom! Komen jullie ook naar deze leuke bijeenkomst vol ontmoeting, eucharistie, en een uitdagend programma? De ochtend begint om 9.30 uur, waarbij we in verschillende leeftijdscategorieën aan de slag gaan met het thema; Zegen!? Om 11.00 uur sluiten we de ochtend af met een familieviering in de H.-Josephkerk. Gedurende de gehele ochtend is er crèche voor de allerkleinsten. Komen jullie ook? Of wilt u uw omgeving hierover vertellen? Opgeven mag, maar hoeft niet. Heb je vragen? Mail of bel naar Carisia Houdijk – gezinsdag@sintjandd.nl / tel. 06 – 23 27 35 13.

Gezinsdag Thema Zegen Flyer

Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht.